Bilpleje

Vi tilbyder:

+ Behandlinger til både Erhverv & Privat 
+ Lakforsegling
+ Klargøring til salg
+ Vask
+ Polering
+ Indvendig rens
+ Udvendig rens
+ Motor- og fælgrens

Vi finder en individuel pris til dig.

Historien om KTA-Bilpleje

KTA-Bogense blev i 2007 udvidet med KTA-bilpleje. Der blev bygget en hal som ligger på matriklen. Vi tilbyder klargøring af biler og varevogne, og vi servicerer både privatkunder og virksomheder.

 

Mere end vask og støvsugning

Overlader du din bil til KTA-bilpleje, får du meget mere end vask og støvsugning. Vore behandlingsmetoder er udviklet efter års erfaring indenfor bilpleje, og vi uddanner løbende vort personale i at bruge nye og eksisterende produkter. En behandling fra vort program udføres med stor omhyggelighed og med produkter, der sikrer lang holdbarhed.

 

Udvendige behandlinger

Ved en udvendig behandling højtryksrenses motorrum, dør-kanter og fælge. Lakken af-renses for tjære og flyverust, inden den tretrins polering begynder. Lakken bearbejdes med flere typer polish. Afslutningsvis forsegles lakken, og den udvendige vinyl og ruderne behandles.

 

Indvendige behandlinger

Hos KTA-bilpleje udfører vi også indvendige behandlinger, der omfatter en grundig trykluft-rengøring af alle utilgængelige steder i kabinen, efterfulgt af støvsugning med specielt udstyr. Derefter afvaskes alle overflader, og sæderne renses. Al vinyl og tekstil behandles med hver sin smudsafvisende væske. Til slut pudses vinduer og spejle.

 

Individuelle priser

Når du kommer med din bil, giver vi et individuelt tilbud til dig. Der er meget forskel på hvor beskidt bilen er, og du skal selvfølgelig kun betale for den tid, det tager os at klargøre din bil.

 

Hør mere eller book tid, ring til Stig på tlf. 21 29 74 57