Køreteknisk anlæg

Følg os på facebook

Vi tilbyder kurser til:

+ Personbil

+ Varevogn

+ Minibus

+ Motorcykel

+ Motorcykel med sidevogn

+ Trailer og campingvognskursus

Historien om KTA-Bogense

Køreteknisk anlæg i Bogense blev bygget i 1989. Gennem årene er det blevet udvidet flere gange. Den oprindelig ejerkreds bestod af 6 kørelærere og en automobilforhandler.

I dag er K.T.A Nordvestfyn A/S ejet af K.T.A Holding APS, og kaldes i daglig tale for KTA-Bogense. Til daglig er der 5 ansatte, som varetager driften, og derudover benytter vi forskellige underleverandører.

Martin Hansen er ejer af KTA-Bogense, KTA-Bilpleje og KTA-Førstehjælp. Martin kan du finde alle steder i driften. Som underviser på banen, ved undervisning i førstehjælp, på kontoret, i bilplejen, han er med i alt hvad der rører sig på KTA-Bogense.

I bilplejen er Stig ansat og står for den daglige drift, samt for vedligeholdelse og opsyn af banebilerne. Dennis hjælper ham med dette, samt forefaldende arbejde.

Vi har også vores altmuligmand Kjeld ansat til alt forfaldende arbejde, samt kørsel.

På kontoret er Tine ansat til forskellige administrationsopgaver, booking af banen, samt regnskab. Tine kan træffes tirsdage kl 8-16.

Anlægget bliver i dag primært benyttet af køreskoler, hvor eleverne tilegner sig det obligatoriske køretekniske kursus de behøver, for at tage kørekort.

Derudover tilbyder vi køretekniske kurser til virksomheder, det offentlige og private, som altid er individuelle, alt efter hvad kunden ønsker at opnå færdigheder i.

 

Køreteknisk anlæg i Bogense har to baner.

En bane til køreteknik som er delt i en tør bane og en glat bane. Der er mange muligheder for sammensætning af øvelser.

Om det er bremse-/undvige-manøvre med høj hastighed, eller det er præsitions øvelser med lav hastighed, eller i vil øve glatbane, forhjuls eller baghjulsudskridning eller noget helt tredie, det er op til dig.

 

Og en manøvrebane.

Her er der også mange forskellige muligheder for at lave øvelser. Vi kan lave en handlebane til dig eller du kan selv tilrettelægge dit øvelsesforløb. På banen kan du f.eks. lave parkering i bås, bakning, præcisionskørsel, 3-punktsvending, parallelparkering og meget mere.

Du har banerne for dig selv og kan derfor selv tilrettelægge dit kursusforløb som du vil.


Pauser

Der er mulighed for at holde pause undervejs i vores lokaler, eller hvis det er godt vejr, på vores terrasse hvor der er haveborde ude om sommeren. Kaffe og kakao er gratis, og du er velkommen til selv at medbringe lidt brød eller en kage. Der er altid gratis kaffe og kakao i automaten og masser af hyggehjørner både ude og inde, hvor i kan holde jeres pauser.

 

Booking af baner

Du kan booke direkte via vores hjemmeside ved at trykke på linket banebooking eller ringe personligt. Hvis du har brug for enkelte pladser, er der mulighed for at booke en enkelt plads eller to på de åbne instruktørhold. Du kan også selv ligge et instruktørhold op, og åbne op for at andre køreskoler kan booke de resterende pladser. 

Som ny kørelærer får du lavet en profil ved at ringe til kontoret. 

 

Transport

Det er muligt at bestille transport til dine elever. Prisen afhænger af afstanden. Ring og hør nærmere.

 

Ring og få en snak med kontoret