MC kurser

Køreteknisk kursus på din egen mc

Kurset henvender sig til motorcyklister, som færdes i trafikken, med gyldigt kørekort til kategori A motorcykel. Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Formålet med kurset er, at gøre hver enkelt deltager bedre til at manøvre på egen motorcykel.


Deltageren skal efter gennemført kursus kunne, agere hensigtsmæssigt i vanskelige og pludseligt opståede situationer. Endvidere skal deltageren kunne, teorien bag øvelserne, anvende korrekt bremseteknik, undvigemanøvrer, kontrastyring og forbedre hver enkelt deltagers balance og teknik ved langsom kørsel.


For at kunne deltage i kurset, er det vigtigt, at deltagerens cykel er lovlig og indregistreret. Deltageren er klædt i korrekt motorcykelbeklædning, som består af hjelm, støvler, handsker, jakke og bukser. Instruktøren vil gennemgå et sikkerhedsmæssigt syn på deltagerens beklædning, samt motorcykel ift. støj, inden kursets start.


Kursets varighed er 5 timer. Der vil være pauser når det passer ind, og en enkelt pause hvor vi spiser et lettere måltid.
På dette kursus er der plads til 12 deltagere, og der vil være 2 instruktører til at undervise deltagerne.

 

Kurserne bliver som regel udbudt i foråret, men ring og hør nærmere, hvis du har et specielt arrangement, du gerne vil afholde.